ua en ru

На Донбасі під час обстрілу поранено місцеву жительку, - СЦКК

На Донбасі під час обстрілу поранено місцеву жительку, - СЦКК Ілюстративне фото (facebook.com/ato.news)

Наразі потерпіла перебуває в лікарні

На Донбасі 28 вересня внаслідок обстрілу населеного пункту Майорськ постраждала місцева жителька. Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначається, 28 вересня 2018 року близько 18:15 бойовики незаконних збройних формувань здійснили обстріл населеного пункту Майорськ із застосуванням стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу місцева жителька отримала поранення.

"Внаслідок обстрілу, на вулиці Кільцевій, 10б за місцем свого постійного проживання отримала дотичне кульове поранення голови місцева жителька", - йдеться в повідомленні.

Також у СЦКК додали, що потерпіла перебуває у Бахмутській центральній районній лікарні.

На Донбасі під час обстрілу поранено місцеву жительку, - СЦКК

Також в СЦКК повідомляють, що протягом доби 29 вересня офіцери української сторони СЦКК фіксували наслідки застосування окупантами зброї. Збройними формуваннями Російської Федерації 28 вересня було здійснено обстріл Новолуганського із застосуванням артилерії калібру 122 мм та 120 мм мінометів. Обстріл вівся у напрямку Байрак - Новолуганське і тривав з 22:05 до 23:35.

"Офіцерами української сторони СЦКК, які прибули на місце обстрілу, були зафіксовані факти влучань боєприпасів у технічні споруди. В результаті обстрілу зазнав значних ушкоджень дах одного з приміщень для утримання тварин", - повідомили в СЦКК.

Нагадаємо, що раніше в ОБСЄ заявили про системне перешкоджання роботі патрулів Спеціальної моніторінгової місії з боку збройних формувань Російської Федерації.