ua en ru

На Донбасі військові РФ підірвалися на саморобній міні, намагаючись пограбувати місцевого жителя

На Донбасі військові РФ підірвалися на саморобній міні, намагаючись пограбувати місцевого жителя Фото: на Донбасі військові РФ підірвалися на саморобній міні

Двоє військовослужбовців РФ намагалися пограбувати погріб приватного будинку

На Донбасі військові Російської Федерації підірвалися на саморобній міні, встановленої місцевими жителями з метою захисту від мародерів, при спробі пограбувати жителя н. п. Козацьке. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook.

Двоє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ намагалися пограбувати погріб приватного будинку.

Крім того, співробітники військової комендатури Донецька затримали військовослужбовця 1 мотострілецького батальйону 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ в повному бойовому спорядженні при спробі пограбування місцевих жителів до н. п. Комунарівка.

Російський військовий під час затримання мав при собі автомат з підствольним гранатометом.

Обстановка в районі АТО станом на 29 вересня На тимчасово окупованих теріторіях сходу України противник продовжує порушу...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 29 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові у Донецьку пограбували продовольчі склади, убивши охорону.