ua en ru

На Донбасі вчора загинули 7 військових РФ, 9 були поранені, - розвідка

На Донбасі вчора загинули 7 військових РФ, 9 були поранені, - розвідка Фото: російські військові на Донбасі

Розвідка зафіксувала чергові втрати серед російських військових

На Донбасі вчора, 7 липня, загинули 7 військових Збройних сил РФ, ще 9 були поранені. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці в Facebook.

"Зафіксовані чергові втрати у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ. 7 липня знищено сім і поранено дев'ять військовослужбовців 3 (Горлівка) і 100 (Донецьк) окремих мотострілкових бригад, 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК", - йдеться в повідомленні.


Наголошується, що найбільші втрати понесли підрозділу 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка), які здійснювали обстріли сил антитерористичної операції і намагалися проводити диверсійно-розвідувальні вилазки в районі Зайцево і Майорска. Відмова командира 3 омсбр виділити пальне для транспортування поранених у лікарні призвів до смерті двох поранених військовослужбовців.

Нагадаємо, Росія і контрольовані нею бойовики самопроголошених "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки" загострюють ситуацію на Донбасі.