ua en ru

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

На Донбасі за добу поранено двох українських військових Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики за добу здійснили 26 обстрілів позицій сил ООС

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) минулої доби, 27 серпня, двоє українських військовослужбовців були поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

Бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях військ ООС, у тому числі чотири рази з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Вони вели прицільний вогонь із мінометів калібру 120 і 82 мм, танків, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Противник здійснював обстріли позицій об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Луганське, Авдіївка, Новомихайлівка, Красногорівка, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкине. На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на Світлодарському - біля Луганського, на Маріупольському напрямку - в районах населених пунктів Гнутове та Лебединське противник застосовував міномети", - повідомляють у ООС.

Крім цього поблизу Лебединського бойовики після тривалої перерви знову використали танки.

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news/)

Нагадаємо, у понеділок, 27 серпня, бойовики обстріляли житловий сектор Троїцького (Луганська обл.) із мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Постраждалих серед мирних жителів немає.