ua en ru

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

На Донбасі за добу поранено двох українських військових Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики за добу здійснили 24 обстріли позицій сил ООС

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) упродовж минулої доби, 21 серпня, двох українських військових було поранено. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях військ ООС, у тому числі чотири рази із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Вони вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках - і з озброєння БМП.

"Обстріли здійснювалися по захисниках населених пунктів Артема, Новотошківське, Кримське, Зайцеве, Залізне, Авдіївка, Новомихайлівка, Піски, Чермалик, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкине. Застосовуючи важке озброєння, противник обстріляв із мінометів калібру 120 мм позиції українських військ поблизу Залізного та Гнутового, а з мінометів калібру 82 мм - оборонців Авдіївки та Чермалика", - повідомляють у ООС.

Протягом ночі 22 серпня окупанти 4 рази відкривали вогонь по позиціях ООС у районах населених пунктів Павлопіль, Лебединське та Водяне. При цьому важке озброєння не застосовувалося.

За даними розвідки, двох бойовиків знищено, ще одного поранено.

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news/)

Нагадаємо, на Донбасі протягом вівторка, 21 серпня, від 7:00 до 18:00 внаслідок обстрілів отримав поранення український військовослужбовець.