ua en ru

На Донбасі за добу поранений один український військовий, - ООС

На Донбасі за добу поранений один український військовий, - ООС Фото: український військовий (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики п'ять разів порушили режим встановленого перемир'я

На Донбасі за добу, 19 вересня, бойовики п'ять разів порушили режим встановленого перемир'я, в результаті чого один український військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС).

"Протягом поточної доби, від 7 до 18 години російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому ворог застосував озброєння, заборонене мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Повідомляється, що з мінометів 82-го калібру ворог обстріляв наші позиції біля Водяного. Протитанковими керованими ракетами, а також з станкових гранатометів були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Луганське. По опорним пунктам біля Невельського противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а поблизу Новотошковського - з гранатометів. Також російські окупанти застосували гранатомети і стрілецьку зброю в районі населеного пункту Кримське.

"В ході бойового зіткнення один військовослужбовець Об'єднаних сил був поранений. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться в повідомленні.

На Донбасі за добу поранений один український військовий, - ООС

Нагадаємо, в зоні проведення ООС на Донбасі 18 вересня загинули двоє українських військових, ще один отримав поранення.