ua en ru

На Донбасі за добу постраждали 8 військових, - штаб

На Донбасі за добу постраждали 8 військових, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Ситуація на Донбасі загострюється, бойовики 16 разів обстріляли військових

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу в результаті обстрілів постраждали 8 українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу ситуація в зоні ООС стала більш напруженою, бойовики 16 разів обстріляли українські позиції. Зокрема, противник обстріляв військових в районі населених пунктів Кримське, Шуми, Південне, Кам'янка, Мар'їнка, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединський, Водяне та Широкине.

"Внаслідок обстрілів позицій Об'єднаних сил 4 військовослужбовців отримали поранення, ще четверо отримали легкі пошкодження. Всі вони вчасно евакуйовані з позицій, доставлені в медичні установи і отримують необхідне лікування", - йдеться в повідомленні.

З ранку противник 4 рази обстріляв українські позиції в районі Пісків, Водяного, Павлополя і Кримського з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

На Донбасі за добу постраждали 8 військових, - штаб

Нагадаємо, в Донецькій області поліція затримала бойовика, який 4 роки переховувався від правоохоронців.

Раніше президент України Петро Порошенко зі спецпредставником Держдепартаменту США Куртом Волкером обговорили ситуацію з безпекою на Донбасі і скоординували подальші кроки для деокупації.