ua en ru

На Донбасі сьогодні постраждав один український військовий, - Міноборони

На Донбасі сьогодні постраждав один український військовий, - Міноборони Ілюстративне фото (flickr.com/ministryofdefenceua)

На Донбасі вже зафіксовано 13 прицільних обстрілів з боку проросійських бойовиків

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі сьогодні, 13 вересня, внаслідок бойових дій постраждав один український військовий. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Як зазначили у Міноборони, станом на 12 годину дня 13 вересня на Донбасі вже зафіксовано 13 прицільних обстрілів з боку проросійських бойовиків. Зокрема, з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали Березове, Гнутове, Водяне, Старогнатівку, Чермалик та Широкине. Також зазначається, що у ході обстрілів використовувалося заборонене Мінськом озброєння.

"З початку цієї доби внаслідок бойових дій один наш захисник отримав поранення", - повідомив Гуцуляк, зазначивши, що постраждалого доставили до військового мобільного госпіталя.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора на Донбасі постраждали двоє українських військових.

Відзначимо, також повідомлялося, що в Київському військовому госпіталі помер боєць Федір Рубанський, який отримав тяжке осколкове поранення на фронті в кінці червня. Загиблий служив в 72-й окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців, брав участь в боях за Авдіївку.