ua en ru

На Донбасі в результаті обстрілу поранено двоє українських військових, - штаб

На Донбасі в результаті обстрілу поранено двоє українських військових, - штаб Фото: військовий ВСУ ( flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 5 разів порушували режим тиші

На Донбасі бойовики 5 разів порушували режим тиші, в результаті обстрілу поранення отримали двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, з початку доби, незаконні збройні формування в результаті ворожих обстрілу поранення отримали два українських воїни", - йдеться у повідомленні штабу.

Повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики застосували міномети калібру 120 і 82 мм неподалік Новозванівки. З 120-мм мінометів, зенітної установки і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по захисникам Троїцького, а по позиціях поблизу Новоолександрівки стріляли з великокаліберних кулеметів.

Так, на Донецькому напрямку, окупаційні війська активізувалися на Приазов'ї. Бойовики випустили п'ятнадцять мін калібру 120-мм по українським оборонним укріпленням в районі Широкіно. Крім того, неподалік Водяного, ворог обстріляв ВСУ зі стрілецької зброї.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 6 лютого 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 лютого 2018 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 5 лютого 2018 року, не постраждав жоден український військовослужбовець.