ua en ru

На Донбасі українські військові потрапили в засідку - один загинув, двох поранено

На Донбасі українські військові потрапили в засідку - один загинув, двох поранено Фото: ООС (facebook.com/zaliznabrygada)

У відповідь резервна група знищила трьох бойовиків

На Донбасі у районі проведення Операції об'єднаних сил (ООС) українські військові потрапили у засідку та підірвались на вибухівці. Внаслідок цього один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення, передає штаб ООС.

Зазначається, що вибух стався сьогодні, 6 травня, під час патрулювання району оборони. Група військовослужбовців механізованого батальону, що діє на Горлівському напрямку, потрапила у засідку.

"На маршруті патруля був встановлений невідомий вибуховий пристрій, від підриву якого один військовослужбовець загинув, двох поранено. На місце події прибула резервна група з найближчого опорного пункту, по якій бойовиками диверсійної розвідувальної групи (ДРГ) було відкрито вогонь", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 6 травня, під час патрулювання району оборони потрапила у засідку група військовослужбовців механізованого...

Опубліковано 24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба 6 травня 2018 р.

Відомо, що після короткого вогневого зіткнення, резервна група розпочала переслідування противника, під час якого знищила трьох бойовиків.

"Підрозділи Об'єднаних сил приведені в повну бойову готовність",- додали в штабі.

Нагадаємо, на Донбасі сьогодні, 6 травня, близько 11:00 російсько-терористичні війська двічі обстріляли з гармат калібру 152 і 122 мм населений пункт Зайцеве Бахмутського району Донецької області.