ua en ru

На Донбасі зберігається напруга в районі Авдіївської промзони, - штаб АТО

На Донбасі зберігається напруга в районі Авдіївської промзони, - штаб АТО Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу понад 20 разів обстріляли українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі напруга зберігається в районі Авдіївської промзони. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу ситуація в районі проведення АТО істотно не змінилася. Зокрема, напруга зберігається в районі Авдіївської промзони.

"Тут ввечері і вночі бойовики тричі відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також на Донецькому напрямку під ворожий вогонь зі стрілецької зброї потрапили наші укріплення неподалік Зайцевого", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Приморському напрямку бойовики застосовували великокаліберні кулемети в околицях Водяного, Лебединського та Талаківки. На Луганському напрямку зберігалася тиша. Всього за добу бойовики 21 раз відкривали провокаційний вогонь. Втрат серед українських військових немає.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 29.08.2017 року. Наприкінці минулої доби ситуація у районі проведення АТО су...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують обстріли ділянки розведення сил поблизу Станиці Луганської. Перед цим українська сторона СЦКК повідомила місії ОБСЄ і російській стороні про готовність ЗСУ до відведення сил і засобів на ділянці розведення в районі цього селища за умови повного дотримання мінських домовленостей.