ua en ru

На Донбасі ходять чутки, що власників "паспортів" ДНР/ЛНР позбавлять громадянства України, - Тимчук

На Донбасі ходять чутки, що власників "паспортів" ДНР/ЛНР позбавлять громадянства України, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

На Донбасі різко зросла кількість заяв на отримання "паспортів" ДНР/ЛНР

На окупованому Донбасі ходять чутки, що власників "паспортів" так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР) позбавлять українського громадянства. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Як повідомляється, в ДНР/ЛНР після визнання Росією "документів" очікують різкого посилення "офіційних" зв'язків з РФ, аж до "встановлення дипломатичних відносин".

"Кількість поданих заяв від населення на отримання "паспортів" ДНР/ЛНР в останні дні різко збільшилася. Разом з тим, відзначається поява серед місцевого населення чуток про те, що після визнання РФ "паспортів" ДНР/ЛНР, Україна буде позбавляти їх власників українського громадянства (у тому, що всі відповідні бази даних з допомогою хакерів є у Києва, мало хто сумнівається). Подібна перспектива викликає негативний резонанс, оскільки від наявності громадянства України залежать різні соцвиплати з українського бюджету", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Российско-террористические войска на Донбассе ведут обстрелы ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовикам посилили відповідальність за порушення правил перевезення боєприпасів.