ua en ru

На Донбасі бойовики за добу чотири рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО

На Донбасі бойовики за добу чотири рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (mil.gov.ua)

Жоден український захисник не постраждав

Російсько-окупаційні угруповання на Донбасі продовжують порушувати режим тиші, застосовуючи зброю, яка давно має бути відведеною від лінії зіткнення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, за минулу добу зафіксовано 4 обстріли укріплень Збройних Сил України російсько-окупаційними підрозділами. В результаті цих ворожих дій жоден український захисник не постраждав", - зазначили в штабі АТО.

Так, на Луганському напрямку, у вечірній час, російські найманці знову грубо порушили мінські домовленості і застосували артилерійські системи калібру 152-мм по околицях населеного пункту Підлісне. Також з 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по українським позиціям поблизу Кримського.

"З гранатометів і стрілецької зброї - обстрілював захисників Лобачова, а зі стрілецької зброї загарбники провокували українських вояків біля Станиці Луганської", - додали в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 24 лютого 2018 року Російсько-про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 23 лютого бойовики обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із забороненої мінськими угодами зброї.