ua en ru

На Донбасі бойовики приховують факти загибелі товаришів по службі з метою збагачення, - розвідка

На Донбасі бойовики приховують факти загибелі товаришів по службі з метою збагачення, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Командири бойовиків присвоюють зарплату загиблих підлеглих

На Донбасі командири бойовиків приховують факти загибелі підлеглих з метою присвоєння собі їх зарплати. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Так, в підрозділах 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК виявлено факти приховування російським командним складом загибелі і незаконного поховання підлеглих військовослужбовців для подальшого присвоєння їх заробітної плати та майна за всіма видами поточного забезпечення", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 16 квітня Командування ЗС РФ ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 квітня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що в підрозділах рядового і сержантського складу бойовиків на Донбасі значаться сотні "мертвих душ", яких командири батальйонів використовують для власного збагачення. За обліковими документами, вважаються дезертири і зниклі без вести військовослужбовці, що дозволяє командирам батальйонів бригади отримувати розрахована на них грошове забезпечення, списувати за їх рахунок поточний продовольче, речове та інші види військового майна і продавати його в цілях власного збагачення.