ua en ru

На Донбасі бойовики масово звільняються з військової служби, - розвідка

На Донбасі бойовики масово звільняються з військової служби, - розвідка Фото: проросійські бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

Командування бойовиків поповнює особистий склад за рахунок раніше засуджених осіб

Серед бойовиків 1 окремої мотострілкової бригади (Кальмиуське) 1 АК на Донбасі поширюється невдоволення, пов'язане з умовами проходження служби. Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки міністерства оборони України.

Зокрема, серед бойовиків збільшується кількість бажаючих звільнитися. Так звані "військові комісаріати" здійснюють комплектування бригади за рахунок осіб, які не придатні до проходження служби за станом здоров'я або раніше були засуджені за вчинення злочинів. Командування для підтримки рівня укомплектованості особовим складом затягує процес звільнення бойовиків до декількох місяців.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 26 червня Російським окупаційн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 26 червня 2017 р.

Російське окупаційне командування також відсторонило від виконання обов'язків командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) у зв'язку з різким зниженням морально-психологічного стану особового складу полку, значним збільшенням випадків самовільного залишення підрозділів військовослужбовцями і масовим вживанням алкогольних напоїв і наркотиків

Нагадаємо, на Донеччині серед бойовиків поширюються панічні чутки про швидке настання Збройних Сил України ВСУ за підтримки "найманців НАТО".