ua en ru

На Донбасі бойовики 58 раз обстріляли українські позиції, - штаб АТО

На Донбасі бойовики 58 раз обстріляли українські позиції, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі

За минулу добу поранення отримали 10 українських військовослужбовців

Бойовики на Донбасі продовжують провокаційні обстріли позицій Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, за минулу добу бойовики 58 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників. При цьому десять військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

На Луганському напрямку бойовики били по позиціях ВСУ поблизу Кримського, Попасній, Новозвановки, Лобачова і Валуйського.

На Донецькому напрямку бойовики накривали українські позиції поблизу Луганського, Верхньоторецка, Авдіївки, шахти "Бутівка", Майорська, Новгородського, Кам'янки.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 5 травня 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжуют...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 травня 2017 р.

На Приморському напрямку, бойовики обстріляли позиції українських військових біля Павлополя, Гнутово, Красногорівки, Мар'їнки, а також в районі Водяного.

"Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Новоселівки Другий, Богданівки і Широкіно", - йдеться в повідомленні.

Для того, щоб погасити вогневу активність бойовиків по позиціях захисників Лобачова, сили АТО "відкривали вогонь з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", додали в штабі АТО.

Нагадаємо, в Мар'їнці затримали 5 осіб за підозрою у причетності до ДНР.