ua en ru

На Донбасі активізувалися диверсанти і снайпери бойовиків, - штаб АТО

На Донбасі активізувалися диверсанти і снайпери бойовиків, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

За тиждень зафіксовано не менше 24 снайперських обстріла позицій сил АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом останнього тижня спостерігається активізація диверсійно-розвідувальних груп і снайперів бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО Facebook.

зокрема, 10 березня ДРГ противника здійснила спробу переходу через лінію розмежування районі села Жолобок Луганської області.

"При перетині лінії зіткнення на міні підірвалися два бойовика, ще шість бойовиків були знищені вогнем підрозділу Збройних сил", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 11 березня в районі села Березове Мар'їнського району чергова ДРГ бойовиків намагалася пройти лінію розмежування, проте була викрита військовими і відійшла, зазнавши втрат. Українська сторона втратила двох бійців.

Повідомлення прес-центру штабу АТО Протягом останнього тижня спостерігається значна активізація діяльності диверсійно-р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 березень 2017 р.

Також повідомляється, що 8 березня в районі Авдіївської промзони був знищений снайпер противника з позивним "Марат", а в район Мар'їнки прибула група під керівництвом снайпера з позивним "Скрипаль". Всього за тиждень зафіксовано не менше 24 випадків снайперських обстрілу позицій сил АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, 8 поранені.