ua en ru

На Донбасі 850 автомобілів очікують у чергах на пунктах пропуску

На Донбасі 850 автомобілів очікують у чергах на пунктах пропуску Фото: Держприкордонслужба

Найбільша черга на пункті пропуску "Зайцеве"

Станом на ранок 4 січня 2016 року на Донбасі 850 автомобілів очікували у чергах на пунктах пропуску. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби (ДПС) України.

"Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ "Зайцеве" очікувало 300 транспортних засобів на в'їзд з неконтрольованої території та 250 на виїзд. На КПВВ "Мар'їнка" перебувало 150 автівок на в'їзд та 100 на виїзд. Перед контрольним пунктом "Новотроїцьке" черга незначна - спостерігалось 20 та 30 автомобілів на в'їзд та виїзд відповідно. На "Гнутовому" перебувало 20 транспортних засобів в напрямку в'їзду, черги на виїзд не було", - сказано в повідомленні.

Відомство зазначає, що пасажирський і транспортний потік в контрольних пунктах в'їзду/виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО продовжує збільшуватися, хоча є набагато меншим ніж в останні дні 2015 року.

Підкреслюється, що всі контрольні пункти в'їзду/виїзду працюють в штатному режимі.

"Враховуючи погодні умови Державна прикордонна служба ще раз звертається до усіх громадян, які прямують через лінію розмежування, завчасно та ретельно готуватися до поїздок", - закликає ДПС.

Нагадаємо, 29 грудня 2015 року в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування на всіх напрямках відзначалося зменшення пасажиро-транспортного потоку.