ua en ru

На Донбасі понад 400 людей вважаються зниклими безвісти, - Геращенко

На Донбасі понад 400 людей вважаються зниклими безвісти, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (facebook.com-iryna.gerashchenko)

За словами Геращенко, існує проблема з пошуком зниклих безвісти

Перший віце-спікер Верховної ради, уповноважений президента з питань мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко заявила, що наразі понад 400 людей вважаються зниклими безвісти. Про це повідомляє прес-служба ВР.

"Ірина Геращенко зауважила, що наразі існує проблема з пошуком зниклих безвісти, однак це питання залишається без зрушень. За її словами, наразі понад 400 людей вважаються зниклими безвісти", - зазначається у повідомленні.

Крім того, парламентар зауважила, що незаконно утримувані українці під час перебування у полоні отримали тяжкі травми, піддавалися тортурам та були позбавлені комунікації зі своїми родинами. Вона також відзначила важливість вивчення іноземного досвіду щодо адаптації до мирного життя учасників бойових дій.

Нагадаємо, голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал раніше повідомив, що з початку війни на Донбасі зниклими безвісти вважаються 5 прикордонників.