ua en ru

Над будинком співробітника Генпрокуратури був збитий дрон

Над будинком співробітника Генпрокуратури був збитий дрон Фото: ГПУ (РБК-Україна)

Безпілотник був збитий з вогнепальної зброї

У понеділок, 31 липня, над будинком керівника Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності ГПУ Володимира Бедриківського був збитий безпілотник. Про це повідомив член громадської ради Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Олексій Гриценко на своїй сторінці в Facebok.

"Під час зйомки дроном будинку начальника департаменту ГПУ Бедриківського наш безпілотник був збитий з вогнепальної зброї після певної кількості пострілів з території, де він живе", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив Гриценко, незабаром після інциденту був викликаний наряд поліції. А пізніше сусідка Бедриківського віддала дрон, який впав на її територію.

"Дрон віддали на експертизу, яка займе близько 6 місяців", - додав Гриценко.

Під час зйомки дроном будинку, начальника департаменту ГПУ Бедриківського наш дрон було збито з вогнепальної зброї після...

Опубліковано Олексієм Гриценком 31 липня 2017 р.

Пізніше Гриценко повідомив, що "людина, схожа на Бедриківського втекла до озера".

"Нагадаю, що зйомки ми ведемо на прохання Юрія Луценка (генеральний прокурор України, - ред.), який просив повідомляти про нечесних прокурорів та надавати таку інформацію", - додав Гриценко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що колишньому чиновнику Генпрокуратури Дмитру Сусу в Хмельницькій області одягнули епектронний браслет.

олишньому чиновнику Генеральної прокуратури України Дмитру Сусу в Хмельницькій області наділи електронний браслет.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/eks-chinovniku-gpu-susu-nadeli-elektronnyy-1501495067.html

.