ua en ru

На посаду керівника люстраційного департаменту Мін'юсту претендують 13 осіб

На посаду керівника люстраційного департаменту Мін'юсту претендують 13 осіб Фото: Мін'юст оприлюднив імена претендентів на посаду керівника люстраційного департаменту

Заявки на участь у конкурсі на посаду керівника люстраційного департаменту Мін'юсту подали 13 осіб

Міністерство юстиції України проведе серед 13 претендентів конкурс на посаду керівника люстраційного департаменту з 1 по 3 березня. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Повідомляється, що конкурс буде складатися з трьох етапів: тестування, вирішення ситуаційних завдань, співбесіди.

У Мін'юсті зазначають, що прозорий і публічний конкурс на посаду керівника люстраційного департаменту є одним з пріоритетних завдань відомства. Конкурс пообіцяли провести за участю представників засобів масової інформації та громадських об'єднань, які мають відповідне бажання.

"Ми закликаємо всіх журналістів та представників громадськості, які цікавляться даною темою, взяти участь у конкурсному відборі в якості спостерігачів. Для нас важливо, щоб журналісти і громадськість з одного боку допомогли Мін'юсту провести всебічний аналіз претендентів, а з іншого - прийшли на конкурс для того, щоб забезпечити його максимальну прозорість і публічність", - додали в міністерстві.

Мін'юст також опублікував перелік кандидатів на пост керівника люстраційного департаменту.

alt

Фото: список кандидатів на посаду глави люстраційного департаменту Мін'юсту

Нагадаємо, в січні міністерству юстиції України не вдалося визначити переможця конкурсу на посаду директора департаменту з питань люстрації, тому оголошено повторний конкурс, який відбудеться з 1 по 3 березня 2017 року.