ua en ru

Доходи місцевих бюджетів у 2017 році зросли до 192 млрд гривень

Доходи місцевих бюджетів у 2017 році зросли до 192 млрд гривень Фото: Зубко розповів про доходах місцевих бюджетів у 2017 (КМУ)

Залишки на рахунках на кінець року склали 54,4 млрд гривень

Власні доходи місцевих бюджетів за 2017 зросли до 192 млрд гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко.

За його словами, на кінець року залишки коштів на рахунках місцевих бюджетів залишилися практично на рівні минулого року.

"За уточненими даними Державної казначейської служби України вони склали 54,4 млрд гривень", - повідомив Зубко.

Міністр закликав органи місцевого самоврядування відзвітувати своїм громадам про ефективне використання у 2017 році не тільки власних доходів, а також коштів, які надходили у вигляді державної підтримки -ГФРР, субвенцій на розвиток інфраструктури ВІДГ, на соціально-економічний розвиток, на опорні школи, засоби митного експерименту" на капітальний ремонт місцевих доріг.

Фінансова #децентралізація Власні доходи місцевих бюджетів за 2017 рік зросли до 192 млрд гривень, в той же час залишки ...

Опубліковано Геннадієм Зубком 11 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Зубко повідомив про те, що в 2018 році місцеві бюджети отримуватимуть 5% надходжень від сплати ренти за видобуток нафти і газу.