ua en ru

До кінця 2011 р. розмежування земель буде виконано на 23%,- Тимченко

До кінця 2011 р. по Україні розмежування земель державної і комунальної власності буде виконано на 23%. Про це під час засідання Комітету економічних реформ повідомив голова Держкомзему Сергій Тимченко, передає кореспондент РБК-Україна.
"У найближчі дні до Верховної Ради буде внесено законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення процедури розмежування земель державної і комунальної власності. Спрощення процедури дозволить скоротити бюджет розмежування від 2,5 млрд до 600 млн гривень. Законопроектом передбачено завершення цього процесу до 1 січня 2015 року, а до кінця цього року буде здійснено розмежування земель по Україні на 23%, в тому числі в Одеській області на 100%", - розповів Тимченко.
По його словам, згідно з планом дій земельної реформи, до 2015 р. буде завершена інвентаризація земель сільскогосподарського призначення.
Нагадаємо, сьогодні, 6 вересня, на засіданні Комітету економічних реформ Президент України Віктор Янукович вимагав внести зміни до закону України "Про розмежування земель державної та комунальної власності" з метою спрощення процедури розмежування таких земель і забезпечити завершення виконання поставленого завдання до кінця поточного року.