ua en ru

У ДНР заявили про закінчення відеоконференції контактної групи по Донбасу

У ДНР заявили про закінчення відеоконференції контактної групи по Донбасу Фото: зал засідань контактної групи в Мінську (president-hotel.by)

Відеоконференція тривала близько години

Відеоконференція представників Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі завершилася. Про це заявила прес-секретар представника ДНР в контактній групі Дениса Пушилина Вікторія Талакіна, повідомляє сепаратистське видання ДАН.

"Відеоконференція контактної групи завершена", - заявила вона, зазначивши, що конференція тривала близько години, її подробиці поки не відомі.

Нагадаємо, раніше прес-секретар представника України в Тристоронній контактній групі з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі Леоніда Кучми Дарка Оліфер повідомляла, що контактна група проводить відеоконференцію за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей.

Як повідомляла Оліфер, Skype-зустріч контактної групи необхідна в зв'язку з тим, що з боку окремих районів Донецької та Луганської областей не дотримується режим припинення вогню, а також з метою закликати представників ОРДЛО забезпечити безперешкодний доступ СММ ОБСЄ до всієї території Донбасу, включаючи українсько-російський кордон.