ua en ru

У ДНР зафіксована позапланова заміна російських військових радників та інструкторів, - ІС

У ДНР зафіксована позапланова заміна російських військових радників та інструкторів, - ІС Фото: бойовики ДНР на Донбасі

У ряді підрозділів заміна проведена на 100% за рахунок офіцерів ЗС РФ, які прибули з Росії

У підрозділах "1-го армійського корпусу "Донецької народної республіки" на ряді напрямків зафіксована позапланова заміна російських військових радників та інструкторів. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"У підрозділах "1-го АК ДНР" на ряді напрямків (Горлівка, Докучаєвськ, Новоазовський р-н) зазначається позапланова заміна російських військових радників та інструкторів. У ряді підрозділів заміна проведена на 100% за рахунок офіцерів ЗС РФ, які прибули з Росії. Офіцери, яких змінили, відправляються назад в Росію. У той же час, в кінці 2016 р. даними російським офіцерам було повідомлено про те, що терміни їх перебування на Донбасі триватимуть щонайменше до кінця 2017 р. Причина екстреної заміни радників та інструкторів на даний момент невідома", - зазначають у повідомленні.

Також повідомляється, що протягом останнього тижня спостерігається перекидання підрозділів ЗС РФ з бронетехнікою через Амвросіївку Донецької області. За рахунок даної техніки і військовослужбовців здійснюється доукомплектування підрозділів "1-го АК ДНР", які розташовуються уздовж лінії розмежування.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». В зоні АТО на Донбасі спостерігається активне перегрупування р...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 13 квітня 2017 р.

Нагадаємо, українська розвідка повідомила, що на Донбасі створена комісія для перевірки командирів бойовиків на алко - та наркозалежність.