ua en ru

У ДНР затримали бойовиків і місцевого мешканця за вивіз зброї до Росії, - ІС

У ДНР затримали бойовиків і місцевого мешканця за вивіз зброї до Росії, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Затримані намагалися вивезти в Росію автомати, пістолети та гранати

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" за тиждень затримали кількох бойовиків та місцевого жителя, які намагалися вивезти зброю в Росію. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"За останній тиждень відзначається кілька фактів затримання, як представників місцевого населення, так і військовослужбовців ЗС РФ, які намагалися переправити партії зброї до РФ", - повідомив Тимчук.

За його словами, затримали двох російських найманців, які везли в мікроавтобусі 10 автоматів АК, бойовика за спробу вивезення чотирьох пістолетів, а також місцевого жителя, який в об'їзд пропускних пунктів намагався вивезти до РФ 3 автомата і 18 гранат.

"Згідно інформації структурних підрозділів ФСБ РФ у Ростовській обл. (Росія), разом з неорганізованими спробами збройової контрабанди, в ДНР і ЛНР діють відразу кілька організованих каналів вивозу зброї в РФ, в яких замішані посадові особи "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР", а також служби РАВ (ракетно-артилерійського озброєння) Південного військового округу ЗС РФ", - додав Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Протягом минулих вихідних (01-02.04.2017), не зважаючи н...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 2 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування ДНР віддало наказ обмежити застосування важких озброєнь.