ua en ru

У ДНР звільнили бойовика, який організував масштабний збут контрабандних товарів, - розвідка

У ДНР звільнили бойовика, який організував масштабний збут контрабандних товарів, - розвідка Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовика в ДНР звільнили від служби "заднім числом"

На тимчасово непідконтрольної Україні території Донецької області звільнили бойовика, який організував масштабний збут контрабандних товарів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"Представниками так званої "МВС ДНР" затриманий військовослужбовець 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК, який під прикриттям командування бригади організував масштабний збут контрабандних товарів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, з метою недопущення розголошення зазначеного факту, дана особа "заднім числом" звільнена від військової служби.

У ДНР звільнили бойовика, який організував масштабний збут контрабандних товарів, - розвідка

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/pg/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сирії загинули 8 бойовиків так званої "Донецької народної республіки", ще 2 бойовика отримали поранення. У зв'язку з тим, що загиблі не є громадянами Російської Федерації, їхні тіла будуть поховані на території Сирії.