ua en ru

ДНР просить Росію ввести на Донбас "миротворчий контингент"

ДНР просить Росію ввести на Донбас "миротворчий контингент"
Керівництво організації "Донецька народна республіка", яка контролює Донецьк, просить Росію ввести на контрольовану ними територію "миротворчий контингент".

Керівництво організації "Донецька народна республіка", яка контролює Донецьк, просить Росію ввести на контрольовану ними територію "миротворчий контингент". Про це йдеться в заяві так званого "президії народної ради ДНР", розміщеному на сайті прес-центру ДНР.

"Ми звертаємося до світової спільноти та Російської Федерації з проханням зупинити гуманітарну катастрофу і соціальний геноцид, до яких призвели дії українського уряду. Ми вимагаємо скликати екстрене засідання Ради безпеки ООН і розглянути на ньому питання втручання миротворчого контингенту з участю представників Російської Федерації для контролю за виконанням досягнутих раніше домовленостей і роздільною здатністю гуманітарної і соціальної ситуації", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, напередодні в штабі антитерористичної операції констатували зменшення кількості підрозділів російських військ на сході України.