ua en ru

ДНР спростувала інформацію про взяття Нацгвардією Красного Лиману

Самопроголошена "Донецька народна Республіка" (ДНР) спростувала інформацію, яка з'явилася раніше про взяття м. Красний Лиман Донецької області Національною гвардією України.

Самопроголошена "Донецька народна Республіка" (ДНР) спростувала інформацію, яка з'явилася раніше про взяття м. Красний Лиман Донецької області Національною гвардією України. Про це прес-служба ДНР в своєму Twitter.

"Інформація про взяття Червоного Лиману Нацгвардією не відповідає дійсності. Ополченці відійшли на 2 рубіж оборони. Йдуть вуличні бої", - йдеться в повідомленні ДНР.

Нагадаємо, керівництво антитерористичної операції сьогодні заявило про те, що сили АТО повністю взяли під контроль місто Красний Лиман Донецької області.

"Сьогодні в ході антитерористичної операції був повністю очищений від терористів північ Донецької області, знищено опорні пункти і військові табори бойовиків в цьому регіоні і захоплений їх головний укріпрайон у населеному пункті Семенівка, встановлено контроль над містом Красний Лиман", - заявило керівництво АТО.