ua en ru

У Дніпропетровській області затримали на хабарі співробітника військової контррозвідки СБУ

У Дніпропетровській області затримали на хабарі співробітника військової контррозвідки СБУ Фото: Головна військова прокуратура України (УНІАН)

Співробітник СБУ сприяв веденню порнобізнесу

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно з працівниками Служби безпеки України (СБУ) 19 липня на хабарі був викритий співробітник військової контррозвідки СБУ. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

"Співробітник СБУ за сприяння у неперешкоджання ведення порнобізнесу вимагав і щомісяця отримував від представниць цієї індустрії неправомірну вигоду в сумі 1,5 тис. доларів", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що під час чергової передачі хабара в сумі 1,5 тис. доларів військовослужбовця затримали "на гарячому".

Зараз військовою прокуратурою проводяться невідкладні слідчі дії, обшуки за місцем проживання і роботи фігурантів справи.

Також перевіряється причетність інших осіб до вчиненого злочину.

"Затриманому хабарнику планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України і готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України спільно з прокуратурою Південного регіону викрито у хабарництві одного із керівників митного поста "Північний" Дніпропетровської митниці.