ua en ru

У Дніпропетровській області вибухнув снаряд, є загиблі

У Дніпропетровській області вибухнув снаряд, є загиблі Фото: всього рятувальники виявили близько 50 одиниць сучасних снарядів

В результаті вибуху загинула одна людина, постраждали двоє осіб

В селі Левадки Павлоградського району Дніпропетровської області в результаті вибуху боєприпаса загинув один чоловік, ще двоє отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС.

"Повідомлення про вибух невідомого предмета надійшло на пункт зв'язку пожежно-рятувальної частини 17 березня о 13:27. Внаслідок вибуху постраждало дві людини: 1987 року народження, який отримав травматичну ампутацію ноги, і 1963 року народження, який отримав травму руки. Смертельно травмовано 1 людина, 1986 року народження, який помер на місці події", - йдеться в повідомленні ДСНС.

За даними ДСНС, всього на території домоволодіння виявлено близько 50 одиниць сучасних снарядів. Орієнтовна причина вибуху - розпилювання сучасного снаряда з допомогою ріжучого інструменту (болгарки).

На місці події працює оперативна група ГУ ДСНС області. Обставини встановлюються співробітниками поліції. Руйнувань конструкцій будинку не сталося. Евакуація населення не проводилася.

Нагадаємо, 14 березня в Києві військовий підірвався на гранаті, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.