ua en ru

У Дніпропетровській обл. Вілкул і Бойко агітували робочих прийняти участь у заходах на 9 травня

В кінці квітня народні депутати від парламентської фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул та Юрій Бойко їздили по підприємствах Дніпропетровської області і агітували робочих прийняти участь у заходах на 9 травня. Про це йдеться у статті РБК-Україна "У Дніпропетровську БПП і "Опозиційний блок" подружилися проти Коломойського".

У матеріалі зазначається, що у керівництві підприємств, які відвідали нардепи, значаться їх колишні соратники по Партії регіонів.

На думку автора статті, те, що членам "Опозиційного блоку" ніхто не заважає провести "свої" заходи на 1 травня і на 9 травня, є "підіграванням новопризначеного голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченко екс-регіоналам, які хочуть реваншу в даному регіоні .

"Очевидно, що ці свята будуть трактуватися в дусі СРСР - на тлі ностальгії за "доларjv по вісім гривень", - наголошується в статті.

Нагадаємо, що 24 березня Президент України підписав указ про відставку з посади голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Пізніше стало відомо про призначення на цю посаду Валентина Резніченка. Святослав Олійник, будучи членом команди Коломойського, залишився займати посаду в. о. заступника голови ДніпрОДА.