ua en ru

У Дніпропетровську стався вибух на "Новій пошті", одна людина загинула

У Дніпропетровську стався вибух на "Новій пошті", одна людина загинула Фото: у Дніпропетровську стався вибух на "Новій пошті"

На загиблому фірмовий одяг поштового оператора

У Дніпропетровську стався вибух у будівлі "Нової пошти", в результаті інциденту одна людина загинула. У місцевій поліції інформацію про подію підтвердили, повідомляє видання 056.ua.

Як повідомляється, прес-секретар обласного управління Національної поліції Анна Старчевська повідомила, що правоохоронцям надійшла інформація про два вибухи у відділенні №28 "Нової пошти" на Березинській.

"Подробиці ми розраховуємо отримати пізніше. За інформацією наших джерел, на місці працюють оперативні служби і "швидка ", - йдеться в повідомленні.

У Дніпропетровську стався вибух на "Новій пошті", одна людина загинула

Фото: вибух у будівлі "Нової пошти"

Як повідомляється, за даними служби швидкої допомоги 103, стало відомо, що на місці подій знаходився чоловік з гранатою.

"За оперативними даними від вибуху в 11:44 загинув чоловік", - сказала Старчевська.

Відзначається, що вибух стався на складі "Нової пошти", в двоповерховій будівлі.

"Вік потерпілого встановити поки не вдається. Він лежить обличчям вниз. Правоохоронці чекають вибухотехніків, щоб переконатися, що під тілом немає вибухівки", - повідомив начальник Індустріального райвідділу поліції Руслан Панчишин.

У Дніпропетровську стався вибух на "Новій пошті", одна людина загинула

Фото: вибух на "Новій пошті"

Як повідомляється, вибухотехніки, які прибули на місце події, оглянули тіло загиблого. Воно лежить в складському приміщенні відділення "Нової пошти". На тілі - фірмовий одяг поштового оператора. Директор філії "Нової пошти" відмовляється давати коментарі.

Нагадаємо, 11 грудня, в Києві в районі Гідропарку горів ресторан "Млин", який знаходиться за адресою Броварський проспект, 9В.