ua en ru

У Дніпропетровську викрали бізнесмена, - МВС

У Дніпропетровську викрали бізнесмена, - МВС Фото: міліція вивчає викрадення бізнесмена, імовірно, "Правим сектором"

За даними ЗМІ, підприємця відвезли в ліс в табір "Правого сектору"

У Дніпропетровську невідомі викрали місцевого бізнесмена. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"За фактом зникнення бізнесмена з Дніпропетровської області відкрито кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження було відкрито за заявою дружини зниклого слідчим відділом Васильківського райвідділу міліції ГУМВС України в Дніпропетровській області за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство, з позначкою "без вісті зниклий") КК України.

В даний час проводиться комплекс розшукових заходів для встановлення місцезнаходження зниклого бізнесмена, ведеться досудове слідство.

Зазначимо, раніше про викрадення дніпропетровського бізнесмена Станіслава Смішко повідомили ЗМІ з посиланням на дружину зниклого Вікторії.

За їх інформацією, підприємця викрали разом із його автомобілем 3 червня невідомі, які представилися представниками "Правого сектора".

За словами Вікторії, її чоловіка викрали в Дніпропетровську на вулиці Карла Маркса, 71 (де знаходиться офіс "Правого сектору") і відвезли в табір "Правого сектору", який знаходиться в Дибровском лісі.

На даний момент Смішко знаходиться у них в полоні і на зв'язок не виходить. За весь час дружина підприємця отримала від нього лише одне повідомлення, в якому він написав, що в нього хочуть відібрати бізнес. Зазначимо, викрадений володіє фермерським господарством.

Як пишуть ЗМІ, родичі Смішко зв'язалися з представником "Правого сектору", який підтвердив, що Станіслав дійсно знаходиться у них.

Нагадаємо, міліція проводить перевірку за фактом можливого викрадення жінки у центрі Києва сьогодні, 8 червня.