ua en ru

У Дніпропетровську на дорозі стався конфлікт зі стріляниною, поранений чоловік, - МВС

У Дніпропетровську на дорозі стався конфлікт зі стріляниною, поранений чоловік, - МВС Фото: МВС

Конфлікт стався прямо в центрі міста

У Дніпропетровську 20 вересня на проспекті Карла Маркса стався конфлікт зі стріляниною, в результаті якого чоловік отримав вогнепальне поранення грудної клітини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"20 вересня в чергову частину Дніпропетровського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що по пр. Карла Маркса 30-річний громадянин отримав вогнепальне поранення грудної клітки", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, 20 вересня о 04.30 по проспекту Карла Маркса рухалися два автомобілі, один під керуванням безробітного 23 років, інший під керуванням 27-річного місцевого жителя. Між пасажирами автомобілів виник конфлікт.

Коли один з автомобілів зупинився, інший припаркувався поряд і з нього вийшов пасажир. Чоловік підійшов до машини і через прочинене пасажирське вікно зробив постріл, заподіявши потерпілому вогнепальне поранення грудної клітини.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів 24-річний зловмисник був затриманий. Знаряддя злочину револьвер калібру 4 мм вилучено.

За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 24 квітня в Одесі виник конфлікт між двома водіями, у ході бійки пролунали кілька пострілів.