ua en ru

У Дніпродзержинську хлопця вбили за привітання "Слава Україні"

У Дніпродзержинську хлопця вбили за привітання "Слава Україні" Фото: потерпілий помер від ножового поранення

Ще один хлопець госпіталізований в хірургічне відділення

У Дніпродзержинську Дніпропетровської області молодого чоловіка вбили за привітання "Слава Україні". Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

"За інформацією деяких ЗМІ, хлопця вбили за привітання "Слава Україні". Його 23-річного товариша з ножовим пораненням грудної клітини госпіталізований в лікарню. За скоєння вбивства співробітники дніпродзержинської міліції затримали двох чоловіків і встановили обставини злочину. Попередньо, зловмисники знаходилися в стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в МВС, близько 22:20 19 травня 2015 р. чоловіки 38 і 45 років проходили повз площі ім. Дзержинського. Там відпочивали молоді хлопці, з якими у нападників виникла сварка на політичну тему.

"Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої один із старших чоловіків витягнув ніж і завдав хлопцям ножові поранення. Внаслідок цього один молодий чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні, інший постраждалий з пораненням грудної клітини госпіталізований в хірургічне відділення", - зазначили у відомстві.

В даний час зловмисники перебувають в Заводському райвідділі міліції Дніпродзержинська. Злочинцю загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років. Ступінь вини другого затриманого з'ясує слідство.

Нагадаємо, в кінці квітня на Донбасі боєць ВСУ застрелив товариша по службі.