ua en ru

У Дніпрі затримали чоловіка, який стріляв по перехожим

У Дніпрі затримали чоловіка, який стріляв по перехожим Фото: у Дніпрі чоловік відкрив стрілянину з вікна своєї квартири

В результаті стрілянини загинула одна людина

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який відкрив вогонь з вікна своєї квартири на двох незнайомців, яких він запідозрив у спробі пограбувати його гараж. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чоловік побачив двох незнайомців біля свого гаража з вікна своєї квартири, яка розташована на першому поверсі в житловому будинку на вулиці Антоновича.


Один з незнайомців отримав два поранення і загинув, другому вдалося втекти. Він зупинив патрульну поліцію і розповів про стрілянину і загинув.

Поліція з'ясувала, звідки вівся вогонь, проте чоловік відмовився відкривати двері на вимогу поліції.

у Дніпрі поліція викликала підкріплення для затримання чоловіка, який стріляв по перехожих

Фото: у Дніпрі поліція викликала підкріплення для затримання чоловіка, який стріляв по перехожих

Поліцейські викликали підкріплення з підрозділу оперативного реагування і, взявши штурмом квартиру, затримали підозрюваного.

Під час обшуку у квартирі було виявлено та вилучено мисливську рушницю і патрони, аналогічні знайденим поблизу вбитого, а також ще 7 одиниць різноманітного вогнепальної зброї і граната.

Чоловік відмовився пояснювати, що сталося. За даним інцидентом порушено кримінальну справу. Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років за умисне вбивство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини в Одесі один з бійців Національної гвардії України отримав вогнепальне поранення.