ua en ru

У Дніпрі виділять ще один мільйон на ремонт мосту вартістю у чверть мільярда гривень

У Дніпрі виділять ще один мільйон на ремонт мосту вартістю у чверть мільярда гривень

Очікувана вартість робіт становить 1 213 334 гривень

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровського міської ради оголосив новий тендер на перебудову лінійно-кабельних споруд при капітальному ремонті Центрального автодорожнього мосту №2 через річку Дніпро в Дніпрі. Відповідна інформація розміщена на сайті електронних закупівель Вid.e-tender.biz, пише dnepr.info.

зокрема, згідно з даними на сайті електронних закупівель, очікувана вартість робіт становить 1 213 334 гривень. Мінімальний крок аукціону 6 500 гривень. У даний момент датою початку прийому пропозицій зазначено 18 вересня.

Вказується, що кошти підуть на розбирання асфальтобетонних покриттів вручну на одній половині проїжджої частини, поки на іншій половині буде здійснюватися систематичне рух транспорту.

В роботу входить також прокладання трубопровідних каналів для кабелів та інші будівельно-монтажні роботи, такі, як засипання щебенем, бетонування, поверхнева обробка покриттів бітумної емульсії з застосуванням митого щебеню.

Зазначимо, раніше "Наші гроші" з посиланням на дані системи Prozorro писали, що компанія ТОВ "Завод Майстер-профі" бізнесмена Дмитра Мішалова, батька секретаря Дніпровської міської ради В'ячеслава Мішалова, виграла тендер на 71 584 399 гривень 20 копійок на додаткове фінансування капітального ремонту Центрального мосту №2 в Дніпрі.

Крім того, раніше фірма батька секретаря Дніпровського міськради В'ячеслава Мішалова получила 177,7 млн грн на ремонт цього ж мосту.

Таким чином, згідно з підрахунками "Українських новин", загальна сума коштів, виділених компанії батька секретаря Дніпровської міської ради з міського бюджету Дніпра на капітальний ремонт Центрального мосту, склала 249,38 млн грн.

В кінці червня 2017 року мер Дніпра Борис Філатов запевняв, що якщо компанія "Завод Майстер-Профі" не вкладеться в обумовлені терміни реконструкції, вона буде замінена на іншого підрядника. "Знаєте, його (Мішалова, - ред.) татусь приходить і каже: "А ось ми тут розібралися з мостом, треба ще додатково 67". Я кажу: "Так, зібрали документи – до побачення!". На наступний день 67 перетворилося на 30", – розповідав Філатов.

При цьому в серпні 2017 року ТОВ "Завод Майстер-профі" рішенням Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради отримало додаткові 71,5 млн гривень на роботи з капітального ремонту Центрального мосту в Дніпрі, а строки здачі об'єкта були перенесені на 2018 рік.