ua en ru

У Дніпрі товарний потяг протаранив трамвай, є загиблий

У Дніпрі товарний потяг протаранив трамвай, є загиблий Фото: поїзд і трамвай (informator.dp.ua)

У Дніпрі на переїзді вантажний потяг зіткнувся з трамваєм, в якому їхали люди

Сьогодні, 12 червня, на одному із залізничних переїздів у Дніпрі на вулиці Академіка Белелюбського товарний потяг зіткнувся з трамваєм, в якому знаходилися люди. Про це повідомляє місцевий портал "Інформатор".

Зіткнення сталося приблизно о 8:00 на залізничному переїзді. За словами очевидців, потяг рухався заднім ходом у бік речногопорта, трамвай у цей момент стояв на зупинці, висаджував пасажирів, після чого почав рух. Трамвай почав рух на заборонний сигнал світлофора і не побачив що рухається в його сторону складу, з-за чого сталося зіткнення.

"Дуже дивно, чому водій не помітила склад і поїхала на червоне світло. У неї стаж 37 років, вона зразковий співробітник. За нею навіть закріплений певний трамвай", - прокоментували інцидент у КП "Дніпровський електротранспорт".

Під час події в вагонах трамваю перебували приблизно 30 пасажирів.

Внаслідок події загинув співробітник залізниці, який перебував у момент зіткнення на підніжці вагона. Водій трамвая отримала розсічення голови, її доставили в міську лікарню. Пасажири відбулися легким переляком.

"Зі слів керівників залізниці, які приїхали на місце аварії, загиблий чоловік повинен був знаходитися в локомотиві. Причини, за якими він перебував у недозволеному місці, з'ясовуються", - інформує ЗМІ.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: зіткнення поїзда і трамвая (informator.dp.ua)

На місці події працювала патрульна поліція, слідчо-оперативна група і аварійна служба.

Нагадаємо, вчора, 11 червня, близько в селі Чуков Вінницькій області на автошляху Немирів-Брацлав сталася ДТП за участю легкового автомибиля.