ua en ru

У Дніпрі виявили 8 нелегальних автозаправок

У Дніпрі виявили 8 нелегальних автозаправок Фото: заправка (УНІАН)

Вилучено обладнання на майже 5 млн гривень

Податківці в Дніпрі виявили 8 нелегальних автозаправок, котрі працювали без жодних дозвільних документів. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України у Дніпропетровській області.

"У ході операції "Акциз-2018" було встановлено, що на заправках, розташованих на території м. Дніпро, здійснюється незаконна реалізація нафтопродуктів і скрапленого газу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті проведених двох обшуків було виявлено та вилучено нафтопродукти і пропан-бутан на загальну суму 2,2 млн гривень. Також було вилучене обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності, вартістю 2,7 млн гривень.

"Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 4,9 млн гривень", - додали у ДФС.

Податківці встановлюють походження сировини, яка реалізовувалася, та осіб, причетних до незаконної діяльності зазначених автозаправок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київська обласна державна адміністрація оголосила боротьбу з незаконно встановленими газовими заправками та незаконними водними об’єктами, котрі розміщені без жодних дозволів та шкодять руслу річок.