ua en ru

У Дніпрі чоловік здійснив спробу самогубства, стрибнувши з мосту

У Дніпрі чоловік здійснив спробу самогубства, стрибнувши з мосту Фото: міст в Дніпрі, з якого стрибнув самогубець-невдаха

Він сам зателефонував у поліцію перед стрибком

З Кайдацького мосту в Дніпрі сьогодні, 22 березня, з метою вчинити самогубство зістрибнув чоловік. Про це розповіли у прес-службі Патрульної поліції Дніпра, пише місцеве видання "Реформатор".

"Чоловік сам зателефонував у поліцію і повідомив про те, що збирається скоїти самогубство, після чого поклав слухавку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням правоохоронців, у цей час неподалік проїжджав патрульний екіпаж. Вони помітили чоловіка за огорожею моста. "Самогубець", помітивши їх наближення, кинув телефон, стрибнув з мосту і поплив до середини Дніпра.

Поліцейські взяли човен у людей неподалік і попливли за чоловіком. Його притягли до берега, де на них чекала карета швидкої допомоги. Після чого потенційного самогубцю госпіталізували.

У Дніпрі чоловік здійснив спробу самогубства, стрибнувши з мосту

Фото: поліцейські сплавав на човні за самогубцем-невдахою

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підліток з Львівської області намагався покінчити з собою. 13-річний хлопчик виконуючи завдання гри "Синій кит", влаштував онлайн-трансляцію свого самогубства.