ua en ru

У Дніпрі чоловік підірвав себе на виході з кафе

У Дніпрі чоловік підірвав себе на виході з кафе Фото: поліція

Чоловік привів у бойову готовність гранату з метою покінчити життя самогубством

У Дніпрі чоловік висмикнув чеку гранати та підірвав себе на виході з кафе по вул. Молодогвардійській у Самарському районі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Подія сталася сьогодні приблизно об 11-ій годині. На місце події миттєво виїхали поліцейські разом з працівниками вибухотехнічної служби. Поліцейські обстежили місце вибуху. За інформацією експертів-вибухотехніків вибухнула граната Ф-1. Ніхто з відвідувачів та робітників кафе не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за словами свідків, чоловік зайшов до кафе, замовив чарку горілки, випив її та пішов, після цього на виході із кафе пролунав вибух.

Загиблим виявився 43-річний місцевий житель. Він привів у бойову готовність гранату з метою покінчити життя самогубством.

"Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (самогубство). Тривають слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

altalt

Фото: місце події

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві біля ресторану вибухнула граната, поліція порушила справу.