ua en ru

У Дніпрі люди Краснова напали на комунальників і журналістів, - Філатов

У Дніпрі люди Краснова напали на комунальників і журналістів, - Філатов Фото: Борис Філатов

Люди одного з кандидатів у депутати Верховної ради України разом з сином Загіда Краснова вчинили напад на комунальників і представників ЗМІ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер Дніпра Борис Філатов.

"Група спортсменів на чолі з депутатом міської ради Русланом Красновим, сином іншого депутата міськради та кандидатом в депутати до Верховної Ради Загіда Краснова, погрожуючи фізичною розправою бейсбольними бітами, напала на комунальників і журналістів, - написав міський голова. - Останні ретирувалися з місця подій і знімали здалеку, як тітушки вантажать біти в чорні джипи".


За даними мера, жителі міста неодноразово скаржилися у виконком міської ради, що відвідувачі кафе паркують свої автомобілі у пішохідній зоні і перешкоджають відпочинку громадян.

"Комунальними службами було прийнято рішення підняти бордюри, щоб перешкодити проїзду транспорту на тротуар і розширити клумби з зеленими насадженнями. Інцидент стався неподалік від ресторану "Ріо", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше депутат ради Соборного району від "Опозиційного блоку" Олександр Заманський зі своєю дружиною збив з ніг літню жінку, а потім разом зі своєю дружиною зіпсував продукти, які вона несла з базару.

Як вже зазначалося у ЗМІ, "Опозиційний блок" відкрито заявляє про свою підтримку Загіда Краснова. Активісти вже повідомляли, що його передвиборний штаб займався розповсюдженням "брехливих" листівок та іншої фальшивої агітрпродукції від імені інших кандидатів.