ua en ru

У Дніпрі на автовокзалі невідомі погрожували пасажирам зброєю

У Дніпрі на автовокзалі невідомі погрожували пасажирам зброєю Фото: інцидент стався на автовокзалі в Дніпрі

Чоловіки вели себе агресивно по відношенню до пасажирів і поліцейських

У Дніпрі в ніч на 29 березня 2017 року невідомі погрожували пасажирам зброєю, зловмисників затримали. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Дніпра у Facebook.

За словами охоронців вокзалу, двоє невідомих у неадекватному стані дістали зброю, погрожували людям і мали намір здійснити постріл. Одна зі свідків описала прикмети чоловіків.

"Патрульні виявили цих осіб на території автовокзалу, встановили і перевірили їхні дані - це були два брати. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили предмет, схожий на пістолет", - йдеться в повідомленні

Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. Після закінчення слідчих дій затриманих мали доставити у відділення поліції, проте один з них вів себе агресивно - хапав офіцера за форму, не реагував на зауваження і намагався скоротити дистанцію. Поліцейські застосували фізичний вплив і доставили їх до відділення поліції Дніпровського району.

Вночі патрульні затримали чоловіка, який погрожував людям зброєю В ніч з вівторка на середу, до чергової служби патруль...

Опубліковано Патрульна поліція Дніпра 29 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом підприємець застрелив грабіжника, що увірвався в будинок.