ua en ru

"Дніпро" вийшов у фінал Ліги Європи

"Дніпро" вийшов у фінал Ліги Європи Фото: Переможний гол на рахунку Селезньова

Дніпряни обіграли "Наполі"

Вигравши матч у Києві проти "Наполі", "Дніпро" вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи, де зіграє проти "Севільї".

Дніпропетровський "Дніпро" вийшов на гру з "Наполі" з повним усвідомленням того, як треба боротися проти італійців. З дуже серйозним ухилом до захисту, "Дніпро" атакував невеликими силами, але намагався тримати м'яч як можна довше. Тим не менш, у "Наполі" моменти виникали. Кілька небезпечно бив Ігуаїн, але Бойко показав себе справжнім героєм. "Дніпро" відповідав рідко, але не менш небезпечно - з ударом Селезньова здалеку дуже насилу впорався Анлухар.

Другий тайм вийшов у дніпрян ще краще першого. "Наполі" атакував все активніше, що залишало зони для гравців "Дніпра". Але забили підопічні Маркевича не в контратаці. Коноплянка хитнув суперника, м'яко навісив і Селезньов, поборовшись із захисником, потилицею відправив м'яч у сітку воріт. На гол "Наполі" спробував відповісти ще більшою спритністю, але Дуглас, Чеберячко, Федецький і всі інші не давали наносити прицільні удари. Кілька разів в гру вступав Бойко, але особливих сейвів він не скоював.

Фінальний свисток ознаменував перемогу "Дніпра" та історичний вихід у фінал Ліги Європи. Там буде ще складніше - іспанська "Севілья" повторно рознесла "Фіорентину" і готова до повторної перемоги в ЛЕ. Але ми знаємо "Дніпро", вони просто так себе обіграти не дадуть.

Дніпро - Наполі 1:0 (перший матч 1:1)
Гол:
Селезньов, 58
Дніпро: Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Матос, Канкава, Федорчук, Лучкевич (Матеус, 67), Ротань, Коноплянка (Гама, 86), Селезньов (Калініч, 75)
Наполі: Андухар, Маджо, Альбіоль, Бритос, Гулам, Давид Лопес (Енріке, 79), Інлер, Кальехон, Габбьядини (Хамшик, 55), Інсіньє (Мертенс, 61), Ігуаїн