ua en ru

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України

У грі до першої помилки першими помилилися одесити, пропустивши гол від Калініча перед самим свистком на перерву. А у другому таймі шикарний прохід вдався Коноплянці, який півзахисник завершив точним ударом.

У грі до першої помилки першими помилилися одесити, пропустивши гол від Калініча перед самим свистком на перерву. А у другому таймі шикарний прохід вдався Коноплянці, який півзахисник завершив точним ударом.

28 вересня, 19:30
Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"
Дніпро - Чорноморець, 2:0
Гол:
Калінич, 45, Коноплянка, 75
Дніпро: Бойко, Стрініч, Чеберячко, Мазух, Мандзюк, Ротань, Канкава, Коноплянка, Матеус, Гама, Калініч
Чорноморець: Безотосний, Сантана, Фонтанелло, Бергер, Зубейко, Джедже, Гай, Ковальчук, Прийомов, Бакай, Антонов

Фінальний свисток.

90+2 хв. "Чорноморець" безрезультатно намагається окупувати штрафного "Дніпра", а ті, у свою чергу, легко втікають в контратаки, які нічим не завершують.

88 хв. Прийомов пробив зі штрафного прямо в руки Бойко.

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України85 хв. А у "Дніпра" Коноплянку поміняв Зозуля.

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України84 хв. Григорчук випускає Бобко замість Гая.

81 хв. Впевнено веде "Дніпро" гру, не даючи "Чорноморцю" м'яч і сам не особливо прагнучи збільшувати рахунок.

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України77 хв. Виходить Самодін замість Бакая

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України75 хв. КОНОПЛЯНКА! Шикарний прохід Жені через все поле завершився точним ударом в правий нижній кут!

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України72 хв. Замість Калініча вийшов Селезньов

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України71 хв. Антонов наступив на коліно Федецького. Це найчистіше видалення

67 хв. Ротань виконував штрафний і Калініч головою переправляв м'яч у ворота. Трохи над поперечиною.

66 хв. Трохи заспокоїлася гра. В першу чергу, через те, що "Дніпро" послабив свій прес.

62 хв. Бакай виконував подачу справа і Антонову не вистачило кількох сантиметрів, щоб першим переправити м'яч у ворота.

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України60 хв. А в "Чорноморці" Матос поміняв Зубейко.

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України56 хв. Федецький змінює Гаму.

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України55 хв. Джедже зупинив навіть не прохід, а проліт Матеуса через все поле.

53 хв. Несподівано розіграли штрафний дніпряни і Коноплнка пробивав з меж штрафного. Удар вийшов дуже сильним і дуже неточним.

51 хв. Прийомов міг вискакувати один на один, але після пасу Антонова півзахисник не зміг нормально обробити м'яч.

48 хв. Матеус вривався у штрафну, де його зупинив Фонтанелло. Порушення правил, схоже, було, але і бразилець випрошував.

Другий тайм в Дніпропетровську

А донецький "Металург" не зміг втримати рахунок 2:0 у грі з "Шахтарем". Нічия 2:2.

Перерва

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України45 хв. ГОЛ!!! Матеус зумів пройти Фонтанелло на правому краю штрафного, після чого він віддав точний пас на хід Калініча, який в дотик відправив м'яч у ворота.

43 хв. Коноплянка виконав удра-подачу в штрафну, де в центрі стояв Ротань, який несподівано пробив головою вище воріт.

Дніпро - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України42 хв. Бакай грубо зіграв проти Коноплянки в центрі поля.

39 хв. Щось одесити забагато нарушають правил. Понастукали по ногах спочатку Канкаві, а потім Ротаню.

35 хв. Останнім часом "Дніпро" прибрав собі ініціативу, але дивідендів це не приносить. Це той випадок, коли оборона переграє атаку. При чому, в обох випадках.

31 хв. Мало подій у нас в грі. Потрібен гол в будь-які ворота - він "розбудить" суперників.

27 хв. А Антонов пробивав з лінії штрафного - прямо в руки Бойко.

26 хв. Калініч наносив дальній удар, але м'яч пролетів трохи вище лівої "дев'ятки".

23 хв. Типова гра двох якісних команд. Ніхто не лізе вперед, боячись помилитися.

19 хв. Запекла боротьба постійно в центрі поля. Більше м'ячем володіють одесити, але більше схоже, що це усвідомлена дія дніпрян, яким легше дихається, коли є можливість вирватися на вільний простір.

15 хв. Калинич з центру віддав наліво на Коноплянку, який вийшов у штрафну, прибрав захисника і пробив, але прямо в ноги суперника.

11 хв. А ось це вже серйозно! Джедже пройшов по правому краю штрафного і прострілив в центр, звідки Бакай наносив удар, але м'яч полетів вище воріт.

9 хв. У Матеуса вийшло пройти Бергера по лівому флангу і увійти в штрафну. Але удар небезпечним не вийшов і Безоточный спокійно забрав м'яч.

6 хв. Більше володіє м'ячем поки "Чорноморець". "Дніпро" використовує контратаки або дальні паси. Але в обох поки без моментів.

2 хв. Вже на старті матчу Антонов вивів Джедже в штрафну. Франк віддав в центр на Кутаса, але того випередив Мазух.

Команди готові. Ми теж. Давайте починати.

А поки не почався матч, розповімо, що "Зоря" вдома обіграла 2:0 "Волинь", а донецький "Металург" після першого тайму виграє у "Шахтаря" 1:0.

Добрий вечір, дорогі друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію центрального матчу 11-го туру чемпіонату України "Дніпро" - "Чорноморець".

Обидві команди у минулому турі Прем'єр-ліги "Дніпро" влаштував справжню "перестрілку" із запорізьким "Металургом", в якій підопічні Рамоса вийшли переможцями. Після цього у дніпропетровців був досить легкий виїзд в Чернівці на матч українського кубка з "Буковиною", який "Дніпро" виграв 2:0.

"Чорноморець" в десятому турі чемпіонату приймав "Зорю", яку одесити впевнено переграли. Після складного виїзду в Загреб від "Чорноморця" не чекали такої впевненої гри. Але голи Кутаса, Фонтанелло та Джедже принесли Одесі перемогу 3:1. Ще більш впевненою видалася кубкова гра "Чорноморця" - перемога 4:0 над миколаївської "Енергією".

Між собою команди зіграли велику кількість матчів. Ще з часів СРСР. "Дніпро" і "Чорноморець" зіграли між собою 34 гри. У 18 з них перемогу здобували дніпропетровці, 10 - одесити і в 6 іграх команди розходилися миром.