ua en ru

Нацполіцію в Одеській області очолив Дмитро Головін

Нацполіцію в Одеській області очолив Дмитро Головін Фото: Дмитро Головін

Раніше Головін очолював кримінальний блок поліції Київської області та виконував обов'язки начальника поліції Київської області

Начальником Головного управління Нацполіції Одеської області став генерал поліції третього рангу Дмитро Головін. Про це в середу, 9 листопада, повідомили прес-службі поліції Одеської області.

Згідно з повідомленням, новий керівник був представлений під час наради за участю керівників структурних та територіальних підрозділів поліції області.

"Дмитро Головін - досвідчений фахівець, що має досвід оперативної роботи у регіонах нашої країни, остання посада, яку він очолював - це Департамент карного розшуку Національної поліції України. Я вважаю, що він володіє ситуацією, що склалася в Одеській області та здатний в короткий термін організувати роботу всіх служб", - зазначив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Дмитро Головін проходить службу в органах внутрішніх справ з листопада 1996 року. За час своєї роботи він очолював кримінальний блок поліції Київської області та виконував обов'язки начальника поліції Київської області, потім займав різні посади в поліції Одеського регіону.

Перший заступник Голови Національної поліції України Вадим Троян також закликав нового керівника Нацполіції Одеської області сумлінно нести службу.

Нагадаємо, Порошенко звільнив Саакашвілі з посади голови Одеської облдержадміністрації.