ua en ru

Дизайнери дозволили чоловікам носити хутро

Чоловіки давно вирішили для себе спірне питання, носити хутро чи ні.

Дизайнери дозволили чоловікам носити хутроДизайнери дозволили чоловікам носити хутро

D&G/Fendi

За запевненням дизайнерів, одяг з хутряною обробкою (або з хутра), залишиться актуальною і в цьому сезоні, а найбільш затребуваним буде каракуль. В найпростішому варіанті це каракулеві коміри для пальто і бушлатів або самі бушлати (Hermès), однобортні (Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana) і двобортні пальто (Gucci) і, наприклад, пончо (Fendi). Останні, щоправда, виглядають дещо екстравагантно.

Найцікавіші варіанти осмислення хутра у цьому сезоні - це предмети гардероба, яким хутряними бути ніби як зовсім не обов'язково. Brioni випустили водолазку, велика частина якої зшита з каракульчі, а манжети і рукава з кашеміру. Gucci - смокінг все з тієї ж каракульчі, а Jil Sander прикрасили хутряними вставками трикотажні вироби.

Дизайнери дозволили чоловікам носити хутроДизайнери дозволили чоловікам носити хутро

Hermes/Gucci

Але найбільш адекватним і практичним варіантом залишаються хутряні підкладки або підстьобування для курток і пальто. Цікаві куртки із стьобаного кашеміру вийшли у Loro Piana. "Підбиті" надзвичайно теплим і м'яким щипанным хутром бобра можна знайти у молодої марки Paul&Yakov. У них же, до речі, є і подовжені шкіряні куртки та пальто. Парки на хутрі варто шукати у французів Yves Salomon, а класичні варіанти подовжених курток - у "важкої артилерії" бізнес-зразок уніформи Brioni і Kiton.

Що до аксесуарів, то об'ємні хутряні шапки (крім хіба що вушанок) теж краще приберегти для поїздок за Урал, наприклад, а в місті носити спрощені варіанти з вовни.