ua en ru

Директора телеканалу "Рада" Климчука відсторонили від виконання обов'язків, - ЗМІ

Директора парламентського телеканалу "Рада" Василя Климчука відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службової перевірки.

Директора парламентського телеканалу "Рада" Василя Климчука відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службової перевірки. Про це йдеться у розпорядженні керівника апарату Верховної Ради Валентина Зайчука, повідомляє "Телекритика".

Відповідно до розпорядження, на вимогу трудового колективу каналу "Рада" Климчука відсторонено від виконання обов'язків директора з 14 жовтня 2014 р. За інформацією працівників колективу, він все ж таки ходить на роботу, але не має права підпису.
Згідно з розпорядженням, обов'язки директора тимчасово виконуватиме головний редактор каналу Володимир Лех.

Зазначимо, що раніше члени колективу каналу "Рада" погрожували страйком у зв'язку зі значним зменшенням заробітної плати і планували зустрітися з головою Верховної Ради Олександром Турчиновим.

Відповідно до колективного листа представників колективу на адресу керівництва парламенту, всі звернення до директора працівників "Ради" ігноруються.

"Натомість, звучать погрози, залякування, і вказується "на двері". За останні два місяці вже звільнилися 15 працівників", - йдеться у листі.

Нагадаємо, як повідомляє раніше міністр юстиції України Павло Петренко, Кабінет міністрів України має намір збільшити оплату праці державних службовців.