ua en ru

Директора філії Одеської юридичної академії спіймали на хабарі в 300 доларів

Директора філії Одеської юридичної академії спіймали на хабарі в 300 доларів фото: хабар

Директор Прикарпатського юридичного інституту вимагав гроші від студентів за допуск до сесії

Слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України спільно з оперативними співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Івано-Франківській області задокументовано факт отримання неправомірної вигоди директором Прикарпатського юридичного інституту Національного університету "Одеська юридична академія". Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Хабар у розмірі 7500 грн та 300 доларів США від двох студентів 4 курсу зазначеного навчального закладу призначався за допуск останніх до здачі зимової сесії", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили у повному обсязі під час проведення обшуку службового кабінету.

В даний час вирішується питання про повідомлення вказаній посадовій особі інституту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, вчинене повторно) та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, 4 грудня правоохоронні органи викрили під час отримання хабара у розмірі 500 000 грн виконуючого обов'язки генерального директора однієї з одеських державних підприємств Міністерства оборони України.